Tmavě šedá koženková jídelní židle Kave Home Amira – Elegantní a pohodlná volba pro váš jídelní prostor


Tmavě šedá koženková jídelní židle Kave Home Amira

Elegantní a pohodlná volba pro váš jídelní prostor

Židle Amira se stane ozdobou každého soukromého i veřejného interiéru. Její čalouněný sedák s prošíváním je zárukou maximálního pohodlí a barva potahu tvoří spolu s černou podnoží velmi atraktivní materiálovou i barevnou kombinaci.

Tmavě šedá koženková jídelní židle Kave Home Amira

Židle Amira svým zajímavým vzhledem slibuje, že se stane nepřehlédnutelným prvkem každého interiéru. Tuto židli můžete umístit do vašeho jídelního prostoru nebo ji využít jako zajímavý doplněk do vašeho obývacího pokoje.

Kave Home Amira je vyrobená z kvalitních materiálů, které jsou odolné a snadno se čistí. K čištění doporučujeme použít bavlněný hadřík namočený ve vlažné vodě.

Tmavě šedá koženková jídelní židle Kave Home Amira je skutečně elegantní a pohodlná volba pro každý interiér. Pokud hledáte unikátní kus nábytku, tento kousek určitě stojí za to zvážit.

Základní informace o křesle Amira

  • Šířka: 46 cm
  • Výška: 86 cm
  • Hloubka: 55 cm
  • Hmotnost: 6,8 kg
  • Nosnost: 120 kg

Židle Amira se snadno kombinuje s různými styly výzdoby. Lze ji umístit jak do moderního, tak i tradičního interiéru.

Tmavě šedá koženková jídelní židle Kave Home Amira 2

Tuto židli lze zakoupit na nabytekprozivot.cz za velmi přijatelnou cenu. Pokud se rozhodnete pro nákup, získáte kvalitní a nadčasový kus nábytku za férovou cenu.

Závěrem lze konstatovat, že Kave Home Amira je skutečně elegantní a pohodlný kus nábytku, který nejenže zaujme svým vzhledem, ale také poskytuje maximální komfort během sedu. Pokud tedy hledáte kvalitní židli pro váš jídelní nebo obývací prostor, určitě byste měli zvážit koupi tohoto modelu.