Dřez Blanco METRA 45 S ve šedé vulkánové barvě (527289)

Dřez Blanco METRA 45 S

Dřez Blanco METRA 45 S je granitový jednodřez s odkapávačem v barvě šedá vulkán s montáží na pracovní desku o rozměru 78×50 cm a hloubkou 19 cm. Je vhodný pro montáž do skříňky o šířce 45 cm. Tento dřez je vyroben z nejkvalitnějšího materiálu, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost proti poškrábání a nárazům.

Dřez Blanco METRA 45 S

Granitový dřez pro moderní kuchyně

Dřez Blanco METRA 45 S se svou šedou vulkánovou barvou je ideální pro moderní kuchyně, které hledají stylový design a funkčnost. Tento dřez je vybaven odkapávačem, což zaručuje, že voda se dostane přímo do odpadu a nezůstává na pracovní desce.

Dřez Blanco METRA 45 S

Vhodný pro širokou škálu kuchyňských potřeb

Dřez Blanco METRA 45 S je vhodný pro širokou škálu kuchyňských potřeb. Jeho velikost a hloubka umožňuje umývat i větší kastroly a pánve. Kromě toho je tento dřez snadno čistitelný a nevyžaduje žádnou speciální údržbu.

Dřez Blanco METRA 45 S

Montáž dřezu do pracovní desky

Dřez Blanco METRA 45 S je snadno montovatelný do pracovní desky. Sada pro montáž je součástí balení a obsahuje všechny potřebné šrouby a podložky pro rychlou a snadnou instalaci. Dřez je navržen tak, aby byla jeho montáž velmi intuitivní a jednoduchá.

Montáž dřezu do pracovní desky

Závěr

Dřez Blanco METRA 45 S je ideální volbou pro moderní kuchyně, které hledají stylový design a funkčnost. Jeho vysoce kvalitní granitová konstrukce zajišťuje odolnost proti nárazům a poškrábání, zatímco jeho odkapávač udržuje pracovní plochu čistou a suchou. S jeho snadnou montáží a vynikajícími parametry je tento dřez ideální pro každou domácnost.